Preview: Bayern Mnichov - Villarreal

Mladé pušky Villarrealu (© as.com)

Fotbalisté Villarrealu dnes stojí před poslední možností, jak si uchovat alespoň teoretickou naději na pokračování v pohárové Evropě.

K tomu potřebují bezpodmínečně zvítězit na stadionu Bayernu Mnichov a zároveň doufat v zaváhání Neapole v souboji s Manchesterem City.  Žlutá ponorka je v tabulce skupiny A bez bodu na posledním místě, italský celek jich má dvě kola před koncem na kontě pět.

Bayern bude pro oslabený Villarreal těžkým oříškem. Bavorské mužstvo kráčí v Lize mistrů za pohodovým postupem a daří se mu i v domácí soutěži, přestože v posledním utkání podlehl Borussii Dortmund 0-1. Villarreal je naopak posílen ligovou výhrou nad Betisem.

Juan Carlos Garrido stále nemůže využít služeb Nilmara, Rossiho, Caniho, Gonzala, Zapaty či Camuñase. Aby nebylo pro trenéra žlutých problémů málo, menší šrámy hlásí trio Borja Valero, Catalá a De Guzmán, o jejichž startu se rozhodne až před výkopem.

V dresu Bayernu nejvíce vyniká ve skvělé formě hrající Mario Gómez, autor hattricku do sítě Neapole. Zapomínat ale nesmíme ani na duo křídel Ribéry a Robben... Schweinsteiger a Badstuber o zápas přijdou.

Utkání začíná v Mnichově ve 20:45, rozhodčím bude Markus Strömbergsson ze Švédska.

Pravděpodobné sestavy:

Bayern Mnichov: Neuer; Rafinha, Boateng, Van Buyten, Lahm; Kroos, Tymoschuk, Robben, Ribéry; Müller a Mario Gómez.

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Marchena, Musacchio, Catalá; Bruno, Borja Valero, Hernán Pérez, Joan Oriol, De Guzmán a Marco Ruben.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. Jordi Alba 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace