Preview: Benfica Lisabon - Barcelona

Trénink Barcelony v Lisabonu (© as.com)

Jeden ze šlágrů druhého hracího dne základních skupin Ligy mistrů bude k vidění v Lisabonu, kde Benfica hostí Barcelonu.

Katalánci ujišťují, že dnešní zápas má jejich plné soustředění, přestože už o víkendu je na programu slavné El Clásico. "Liga mistrů je soutěží s méně zápasy, proto má každá chyba mnohem vážnější následky. Momentálně je pro nás důležitější zápas v Lisabonu než El Clásico," prohlásil Tito Vilanova.

V portugalské metropoli se očekává atraktivní podívaná, protože oba celky se s chutí pouštějí do ofenzivy. Ta domácí nebude postrádat Nolita, jehož spojuje s Barcelonou nedávná minulost. Garay, Aimar nebo Toto Salvio jsou další jména, která příznivci La Ligy dobře znají. Pouze Cardozo není k dispozici.

Tito Vilanova povolal více fotbalistů, než se mu vejde na hřiště a lavičku, před výkopem proto bude muset tři jména škrtnout. Piqué a Thiago jsou mimo hru, zatímco zdravotní problémy Iniesty, Adriana a Puyola jsou minulostí. Přesto není vyloučeno, že právě někdo z této trojice nakonec usedne na tribunu.

Barcelona v dosavadním průběhu ligy a Ligy mistrů nepoznala nic jiného než vítězství. V domácí soutěži šestkrát v řadě, v Evropě se Katalánci hodně nadřeli, aby otočili zápas proti Spartaku.

Dnes byl výkop stanoven na tradiční čas 20:45, na fair-play bude dohlížet Turek Cüneyt Çakir.

Pravděpodobné sestavy:

Benfica Lisabon: Artur; Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo; Matić, Toto Salvio, Pérez, Aimar; Gaitán a Lima.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Song, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Fàbregas; Alexis Sánchez, Villa a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace