Preview: Česká republika - Španělsko

Trénink Španělska na Letné (© as.com)

Letná dnes bude hostit kvalifikační utkání mezi Českou republikou a Španělskem.

Zatímco výběru Michala Bílka jde v posledních dvou zápasech o postup do baráže, pro svěřence Del Bosqueho jde o možnost, jak ukázat, že jim motivace nechybí za žádných okolností. Účast na evropském šampionátu 2012 si už totiž současní mistři Evropy i světa zajistili.

V útoku Španělska dostane novou příležitost Fernando Torres, na jehož post se tlačí několik v lepší formě hrajících reprezentantů. Del Bosqueho těší fakt, že může počítat se stoperskou dvojicí Puyol a Piqué, vyloučena ale není možnost, že na této pozici opět zaskočí baskický Lev Javi Martínez.

Z nominace vypadl Álvaro Negredo, jenž si obnovil svalové zranění, na marodce je barcelonská dvojice Cesc a hrdina posledního mistrovství světa Iniesta. Na debut je připravený obránce Valencie Jordi Alba.

Češi se budou spoléhat na zákroky Petra Čecha a rychlé brejky, které by měl režírovat Tomáš Rosický a zakončovat Milan Baroš.

Na stadionu Sparty je výkop ve 20:45, rozhodčím bude Paolo Tagliavento z Itálie.

Pravděpodobné sestavy:

Česká republika: Čech; Pospěch, Sivok, Hubník, Kadlec; Hübschmann, Petržela, Kolář, Rosický, Jiráček a Baroš.

Španělsko: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Piqué, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Mata, Silva a Torres.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace