Preview: Dinamo Záhřeb - Real Madrid

Přílet Realu Madrid do Záhřebu (© as.com)

Do milionářské Ligy mistrů dnes vstupuje i další z favoritů na celkové vítězství, a sice Real Madrid.

První krok k mnichovskému finále musí Real Madrid udělat na hřišti Dinama Záhřeb. Nejlepší chorvatský klub na nějaký výraznější evropský úspěch čeká už dlouhou, noviny plní zejména problémy s jeho radikálními příznivci.

Real Madrid je ve svém prvním zápase na chorvatské půdě velkým favoritem, svěřenci José Mourinha se mohou pochlubit velmi dobrou formou, o čemž svědčí dvě ligové výhry, během kterých nastříleli deset branek.

Největší novinkou v Portugalcově nominaci je návrat Sami Khediry a zařazení Lassany Diarry. V základní sestavě by se měl objevit vedle Xabi Alonsa pouze německý reprezentant.

Kaká o utkání přijde kvůli zranění, k dispozici stále nejsou ani Şahin a Altıntop. Na hrotu útoku opět dostane přednost ve formě hrající Benzema před Higuaínem.

V Záhřebu je výkop naplánován na 20:45, arbitrem bude Nor Svein Oddvar Moen.

Pravděpodobné sestavy:

Dinamo Záhřeb: Kelava; Vida, Tonel, Cufré, Ibáñez; Calello, Leko, Badelj, Sammir; Rukavina a Beciraj.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace