Preview druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Na stadionu Rennes nebude chybět ani Salma Hayek (© as.com)

Španělské zástupce v Evropské lize dnes čeká francouzský test, Atlético zavítá na stadion Rennes, Athletic doma vyzve PSG.

Rennes - Atlético, 19:00

Atlético Madrid v prvním utkání skupiny zdolalo skotský Celtic, sebevědomí Madriďanů, které nabraly i dvěma ligovými výhrami výsledkem 4-0, však o víkendu tvrdě srazila Barcelona, která Manzanově výběrů uštědřila pětigólový výprask.

Dnes tedy mohou Los Colchoneros ukázat schopnost reakce na tvrdý direkt. Gregorio Manzano opět lehce obmění základní jedenáctku, Maria Suáreze by v ní měl nahradit Assunção, o další posty bojují dvojice Arda Turan a José Antonio Reyes a Diego a Tiago. Jasná se zdá být přítomnost Falcaoa a Adriána Lópeze v útoku.

Z tábora Rennes vyčnívá zejména trio M´Vila, Dalmat a Montaño, posledně jmenovaný se může pochlubit sedmi góly v třinácti letošních soutěžních zápasech.

Zápas začíná v 19 hodin, Huseyin Goçek z Turecka byl dosazen do role hlavního arbitra, na tribunách bude poutat pozornost slavná herečka Salma Hayek.

Pravděpodobná sestava Atlética: Courtois; Perea, Godín, Domínguez, Filipe; Assunção, Gabi, Diego; Reyes, Adrián a Falcao.

Athletic - PSG, 21:05

V Baskicku se mluví zejména o víkendovém derby mezi Realem Sociedad a Athleticem, Lvi se ale musí soustředit ještě na jeden zápas, a sice proti PSG.

V něm jde svěřencům Marcela Bielsy o hodně. Dokázat své kvality proti soupeři, který v létě hodně posiloval, by byl nejlepší způsob, jak dát zapomenout na trápení v lize.

Ve Francii zůstala dvojice Ménez a Gameiro, v sestavě PSG naopak nebude chybět Javier Pastore, jenž měl řadu nápadníků i ve Španělsku. Fanouškům La Ligy je dobře známý útočník Nené, bývalá opora Celty Vigo, Alavésu, Espanyolu a Mallorcy). Do nominace Athleticu se vrací Óscar de Marcos, Ander Herrera a Igor Martínez zůstávají na marodce.

Va Katedrále je výkop naplánován na 21:05, rozhodčím bude Nizozemec Bas Nijhuis.

Pravděpodobná sestava Athleticu: Iraizoz; Iraola, Ekiza, Amorebieta, De Marcos; Gurpegi, Javi Martínez, Susaeta, Gabilondo, Muniain a Llorente.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace