Preview: Galatasaray Istanbul - Real Madrid

Nastoupí Iker Casillas, nebo Diego López? (© marca.es)

Postup. S takovým cílem odletěli fotbalisté Realu Madrid do Istanbulu, kde se v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů střetnou s Galatasarayem.

První utkání ovládl Bílý balet 3-0, cokoliv jiného než potvrzení posunu do semifinále by tak znamenalo kolaps a selhání.

Na straně Madriďanů je i statistika. José Mourinho nikdy nevypadl ve čtvrtfinále Ligy mistrů, Real Madrid nikdy nevypadl, vyhrál-li první střetnutí výsledkem 3-0. Turci přesto věří ve fotbalový zázrak, spoléhají se přitom na kouzlo domácího stadionu napěchovaného hlučnými fanoušky.

Trenér Galatasaraye Fatih Terim se musí obejít bez klíčového útočníka Buraka, jemuž vystavila stopku chybně udělená žlutá karta na Bernabéu. O jeho místo v útokou se poperou Elmander a Umut Bulut, přičemž větší šanci na účast v základní sestavě má druhý jmenovaný. Nounkeu je rovněž mimo hru kvůli kartám.

Oslabení budou i hosté. Ke zraněnému Pepemu se přidali Xabi Alonso a Sergio Ramos, což by mohlo ovlivnit defenzivní práci týmu. Vedle Varaneho se na pozici stopera postaví podle všeho Raúl Albiol. Zbytek týmu se nebude lišit od tradičního složení posledních týdnů, i když nelze vyloučit návrat Ikera Casillase mezi tři tyče.

Zápas začíná ve 20:45, Stéphane Lannoy z Francie bude dohlížet na to, aby se hrálo v rámci fair-play.

Pravděpodobné sestavy:

Galatasaray Istanbul: Muslera; Altıntop, Kaya, Sabri, Eboue; Inan, Felipe Melo, Amrabat, Sneijder; Umut Bulut a Drogba.

Real Madrid: Diego López; Essien, Varane, Albiol, Coentrão; Khedira, Modrić, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace