Preview: Galatasaray Istanbul - Real Madrid

Cristiano Ronaldo a Gareth Bale (© marca.es)

Pro Real Madrid začíná cesta, na jejímž konci bude v ideálním případě vytoužená La Décima. Bílý balet zahájí základní skupinu Ligy mistrů utkáním v Istanbulu.

Nepůjde o lehký test, přestože hostům patří role favorita. Galatasaray se spoléhá na bouřlivé domácí prostředí i silný kádr s Muslerou, Sneijderem, Burakem nebo Didierem Drogbou.

Real Madrid v úvodu ligového ročníku příliš nepřesvědčil, mužstvo stále nedokáže na trávník přenést veškeré myšlenky Carla Ancelottiho. Jak se mu povede vstup do milionářské soutěže?

Mezi třemi tyčemi se po 238 dnech objeví Iker Casillas, jenž má být pro Ligu mistrů jedničkou. Coentrão, Marcelo, Xabi Alonso a Varane zůstávají mimo hru. Je otázkou, zda-li Gareth Bale stejně jako na půdě Villarrealu nastoupí v základní sestavě, nebo bude připraven jako střídající žolík. Druhá varianta je pravděpodobnější, což by dalo minuty na trávníku Di Maríovi.

Realu Madrid se v Istanbulu nedaří, nikdy zde nevyhrál a v posledních dvou utkáních pokaždé prohrál výsledkem 2-3.

Dnes je výkop stanoven na obvyklý čas 20:45. Na fair-play bude dohlížet Mark Clattenburg z Anglie.

Pravděpodobné sestavy:

Galatasaray Istanbul: Muslera; Eboué, Chedjou, Kaya, Balta; Felipe Melo, Colak, Inan, Sneijder; Burak Yilmaz a Drogba.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa; Khedira, Modrić, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace