Preview: Itálie - Španělsko

Iker Casillas (© as.com)

V Bari se dnes odehraje prestižní přátelský zápas mezi Itálií a Španělskem.

Půjde o souboj dvou posledních mistrů světa. Italové se radovali v roce 2006, svěřenci Vicente del Bosqueho o čtyři roky později. Pravě proti Itálii se navíc ve čtvrtfinále evropského šampionátu 2008 začala psát zlatá éra španělského fotbalu.

Iker Casillas se opět přiblíží Zubizarretovi, na jehož rekord v reprezentačních startech mu už budou zbývat pouze čtyři střetnutí. Thiago se dočká debutu, i když pojištěného ho La Roja bude mít až poté, co nastoupí v nejbližším kvalifikačním duelu.

Xavi absentuje kvůli zdravotním problémům, z nominace vypadl pro bolesti zad také Sergio Ramos, kterého na pozici pravého beka zastoupí zřejmě Iraola. V útoku se rýsuje trio Negredo, Pedro a Villa, v obraně stále schází zkušený Carles Puyol.

Z italské strany bude španělské příznivce nejvíce zajímat Giuseppe Rossi, toho času elitní kanonýr Žluté ponorky Villarrealu.

Zápas začíná ve 20:45 a rozhodčím bude Němec Felix Brych.

Pravděpodobné sestavy:

Itálie: Buffon; Maggio, Ranocchia, Chiellini, Criscito; Motta, De Rossi, Pirlo, Aquilani; Cassano a Rossi.

Španělsko: Casillas; Iraola, Albiol, Piqué, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso, Iniesta; Pedro, Villa a Negredo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace