Preview: Málaga - AC Milán

Fanoušci Málagy (© as.com)

Málaga stojí před možností, jak ještě zvýšit svůj evropský kredit. Na stadionu La Rosaleda hostí AC Milán a vítězství Andalusanů by znamenalo velký krok k postupu.

Když Málaga na konci minulé sezóny dosáhla na historické umístění v ligové tabulce, které ji poslalo do kvalifikace o Ligu mistrů, skandovali fanoušci nadšeně "Málaga - Milán". Los milionářské soutěže je vyslyšel a přisoudil jim italského giganta jako jednoho ze soupeřů pro základní skupinu.

A v ní se modrobílých daří náramně. Po dvou odehraných zápasech mají na kontě plný počet bodů. Pokud uspěje i dnes, odpoutá se v polovině cesty soupeřům už na pět bodů. A to je velká motivace k už tak velké touze získat si další dávku respektu ve fotbalové Evropě.

V dresu Málagy bude chybět stále zraněný Nacho Monreal, přestože Manuel Pellegrini doufal, že se dá dokupy. Toulalan, Baptista a Buonanotte pokračují na marodce dlouhodobě.

Ani AC Milán nebude kompletní. Italský velkoklub postrádá brankářskou jedničku Abbiatiho, jehož zastoupí Amelia, Abateho a De Jonga. I tak má velmi silný tým, který by podle papírových předpokladů měl zvítězit. Jenže jedna z krás fotbalu je právě v tom, že nevyhrávají jména na papíře, ale odhodlání na hřišti.

Zápas začíná ve 20:45, mužem v černém bude Pedro Proença z Portugalska.

Pravděpodobné sestavy:

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu; Camacho, Portillo, Joaquín, Duda, Isco a Saviola.

AC Milán: Amelia; De Sciglio, Bonera, Zapata, Antonini; Emanuelson, Ambrosini, Boateng, Montolivo;  Pazzini a El Shaarawy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace