Preview: Málaga - Borussia Dortmund

Málaga bude opět spoléhat na Willyho (© marca.es)

Málagu čeká další historický zápas, ve čtvrtfinále Ligy mistrů se postaví Borussii Dortmund.

Andalusané si již získali respekt fotbalového kontinentu. Naposledy vyřadili ze hry Porto a ani proti obhájci bundesligového titulu nejsou bez šance, přestože role favorita je přisuzována německému celku.

Borussia si užívá chválu nejen za výsledky, ale také za předváděnou ofenzivní hru, která fanoušky baví. Největší předností Málagy je prozměnu týmová soudržnost a obrana, která patří v Primera División mezi ty elitní. Velkou zásluhu na tom má brankář Willy Caballero.

Argentinec nebude mezi třemi tyčemi chybět ani tentokrát. Eliseu a Onyewu o utkání přijdou. Morales, Piazón a Sebastián Fernández v nominaci nejsou. Hosté se v Málaze představí bez Matse Hummelse, jenž má problémy s kotníkem.

Úvodní výkop je na stadionu La Rosaleda ve 20:45, mužem v černém bude Švéd Jonas Eriksson.

Pravděpodobné sestavy:

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes; Toulalan, Iturra, Joaquín, Isco; Júlio Baptista a Saviola.

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Subotić, Felipe Santana, Schmelzer; Gündoğan, S. Bender, Blaszczykowski, Götze, Reus a Lewandowski.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace