Preview: Málaga - Panathinaikos Atény

Fanoušci Málagy (© as.com)

La Rosaleda se dnes oblékne do gala, na Málagu čeká jeden z nejdůležitějších zápasů v klubové historii.

A to úvodní duel závěrečného předkola Ligy mistrů. Soupeřem Andalusanů v cestě za pohádkovými prémiemi bude řecký Panathinaikos Atény. Očekávaný dvojzápas nenastíní pouze to, jak bude Málaga vypadat v letošní sezóně po sportovní stránce, ale zejména po té finanční.

Van Nistelrooy, Mathijsen, Cazorla, Rondón... Hrdinové loňského tažení Primerou u toho už nebude. Nizozemec ukončil kariéru a další hvězdy musel klub prodat, aby naplnil pokladnu. Dokáže se Málaga prodrat do základní skupiny i bez nich?

Naději dává povedený ligový debut v podobě výhry na půdě Celty Vigo. O něj se zasloužil teprve 16letý Fabrice Olinga, jenž by mohl být dnešním Pellegriniho překvapením v základní jedenáctce. Nahrává tomu i absence Sebastiána Fernándeze.

Panathinaikos je pro Málagu přijatelným, ale ne lehkým soupeřem. Řekové mají velkou evropskou minulost, když ve dvou případech byli v semifinále milionářské soutěže, jednou dokonce ve finále, kde padli s Ajaxem.

Na trenérské lavičce Panathinaikosu je Jesualdo Ferreira, muž známý ze začátku sezóny 2010/2011, kdy neúspěšně působil v Málaze. Vitolo, Toché nebo Quincy jsou prozměnu hráči, které španělští příznivci poznají.

Na stadionu Na Rosaleda bude uveden míč do pohybu ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Tony Chapron z Francie.

Pravděpodobné sestavy:

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Monreal; Portillo, Toulalan, Maresca, Isco, Joaquín a Olinga.

Panathinaikos: Karnezis; Vyntra, Boumsong, Velázquez, Spyropoulos; Vitolo, Sissoko, Katsouranis; Zeca, Mavrias a Fornarolli.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace