Preview: Málaga - Porto

Nálada je v Málaze výborná (© marca.es)

Málagu čeká nejdůležitější zápas její historie. V odvetě osmifinále Ligy mistrů se postaví Portu.

V Portugalsku sice prohráli svěřenci Manuela Pellegriniho 0-1, to však v systému KO, který se hraje na dvě utkání, nemusí být až tak špatná výchozí pozice. Stejné vítězství by znamenalo prodloužení, jakákoliv výhra Andalusanů o dva góly by je posunula dál.

Na hřišti Porta Málaga nepřesvědčila, že by měla postoupit, Porto bylo jasně lepším týmem. V domácím prostředí by ale modrobílí měli být výrazně nebezpečnější.

Pellegrini může počítat s uzdraveným Júliem Baptistou a není vyloučeno, že se Brazilec na hřišti objeví od úvodní minuty. Eliseu a Portillo doléčit šrámy nestihli a o zápas přijdou. Onyewu a Morales nebyli povoláni.

Hosté žádné podstatné absence řešit nemusejí, Moutinho i Mangala jsou po zranění fit. Do karet hrají Portu i větší zkušenosti s kontinentálními soutěžemi, vždyť v posledních deseti letech triumfovali v Lize mistrů a dvakrát v Evropské lize, či dřívějším Poháru UEFA.

Zajímavé měření sil začíná na stadionu La Rosaleda ve 20:45, rozhodčím bude Ital Nicola Rizzoli.

Pravděpodobné sestavy:

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes; Toulalan, Camacho, Joaquín, Isco; Júlio Baptista a Santa Cruz.

Porto: Hélton; Danilo, Mangala, Otamendi, Sandro; Fernando, Lucho González, Moutinho; Varela, Jackson Martínez a James Rodríguez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace