Preview: Manchester City - Real Madrid

Kun Agüero a Carlos Tévez (© as.com)

Pokud chce Real Madrid postoupit v Lize mistrů z výhodnějšího prvního místa skupiny, musí uspět na půdě Manchesteru City.

Jak už to tak bývá, vždy jeden ze zápasů skupiny D je šlágrem hracího dne v milionářské soutěži. Dnes jde právě o souboj anglického a španělského mistra.

Real Madrid by se v případě vítězství hodně přiblížil play-off, neboť v posledním utkání hostí Ajax Amsterdam. Manchester City je v tabulce skupiny na posledním místě a jeho postupové šance jsou už pouze v oblasti teorie.

José Mourinho nasadí své nejlepší muže, a to včetně Benzemy v útoku. Francouz se o víkendu blýskl výkonem proti Athleticu, a pokud předvede podobné představení i dnes, může být klíčovým faktorem. Michael Essien a Marcelo Vieira zůstali v Madridu.

Zatímco v Lize mistrů se Citizens trápí, v lize už chytili správnou formu a jsou na prvním místě. Richards a Clichy o dnešní duel přijdou, start zlobivého chlapce Balotelliho je nejistý.

Čas výkopu byl stanoven na 20:45, mužem v černém bude Ital Gianluca Rocchi.

Pravděpodobné sestavy:

Manchester City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasić, Kolarov; Yaya Touré, Barry, Silva, Nasri; Tévez a Kun Agüero.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace