Preview: Manchester City - Villarreal

Borja Valero (© marca.es)

Být, či nebýt. V tak zásadní otázku ohledně pohárové budoucnosti Villarrealu se může proměnit dnešní zápas na stadionu Manchesteru City.

Žlutá ponorka je jediným týmem skupiny smrti, na jehož kontě není ani bod. Svěřenci Juana Carlose Garrida prohráli s Bayernem Mnichov i v Neapoli, což jim dává nůž na krk. Pokud potřetí padnou, jejich šance na postup alespoň do Evropské ligy se velmi sníží.

Citizens se mohou pohlubit jediným bodem za remízu s Neapolí, v Mnichově prohráli 0-2. Pro obnovení nadějí na účast ve vyřazovací části nemají prostor k další ztrátě.

Aktuální lídr anglické ligy má k dispozici kompletní kádr. Manažer Manchesteru City Roberto Mancini má všechny hvězdy fit, tedy včetně Sergia Agüera, jenž o víkendu proti Aston Ville nehrál kvůli svalovému zranění. Dnes by bývalý forvard Atlética měl do hry zasáhnout.

Juan Carlos Garrido má naopak problémů více než dost. Marco Ruben, Nilmar, Ángel, Senna a Camuñas jsou mimo hru. Borja Valero se vrací, stejně tak stoper Musacchio.

Utkání začíná ve 20:45, rozhodčím bude Pavel Královec z České republiky.

Pravděpodobné sestavy:

Manchester City: Hart; Richards, Kompany, Kolo Touré, Clichy; Yaya Touré, Barry, Silva, Nasri; Kun Agüero a Džeko.

Villarreal: Diego López; Zapata, Gonzalo, Musacchio, Catalá; Bruno, Marchena, Borja Valero, Cani, De Guzmán a Rossi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace