Preview: Manchester United - Real Madrid

Včerejší trénink Realu Madrid (© as.com)

Real Madrid dnes čeká odveta osmifinále Ligy mistrů na půdě Manchesteru United.

Pokud chce Bílý balet stále pomýšlet na jubilejní desátý triumf v milionářské soutěži, musí utišit Divadlo snů. To není snadný úkol, na málo místech v Evropě je tak složité zvítězit jako právě na stánku Rudých ďáblů.

Na Bernabéu se mezi oběma soky zrodila remíza 1-1, která staví do mírně lepší pozice svěřence Alexe Fergusona, jejichž sebevědomí zvyšuje i účinkování v Premier League, kde neohroženě kráčí za ligovým titulem.

Také Real Madrid se ale vznáší v oblacích, dvě výhry nad Barcelonou během několika dnů, to je pro Mourinhův tým velká psychická vzpruha. Blancos dnes musejí skórovat, pokud chtějí postoupit. Konečný stav 1-1 by znamenal prodloužení a možnou penaltovou loterii.

Mourinho nasadí s výjimkou zraněného Ikera Casillase svou nejlepší jedenáctku, jen na hrotu je otazník, zda-li dostane přednost Higuaín, či Benzema.

V dresu Manchesteru United nebude chybět ani Robin van Persie, který měl v uplynulých dnech zdravotní potíže. Nizozemec je největší ofenzivní hrozbou anglického celku.

Vzrušující duel začíná na Old Trafford ve 20:45, rozhodčím bude Cüneyt Çakir z Turecka.

Pravděpodobné sestavy:

Manchester United: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Cleverley, Welbeck, Kagawa; Rooney a Van Persie.

Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrão; Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace