Preview: Německo - Španělsko

Německo versus Španělsko (© marca.es)

Španělský národní tým dnes čeká velmi těžká prověrka, v přátelském utkání se představí v Německu.

"Vždy, když byla oznámena základní sestava, jsem se nejdříve díval, jestli v ní je Busi. Když ne, řekl jsem si sakra, tak to pozor," uvedl Xavi Hernández, když Sergio Busquets oslavil stý zápas za reprezentaci. 

Dnes v Düsseldorfu Busquets nenastoupí a bude to po utkáních proti Nizozemsku (2-0) a Itálii (1-1) teprve třetí duel se špičkovým soupeře, o který záložník Barcelony v dresu Španělska přijde. Zastoupit se ho pokusí Rodri z Villarrealu, jenž je k Busquetsovi často přirovnáván a jeho jméno je spojeno s možným přestupem právě na Camp Nou.

Po devítiměsíční absenci se také představí za Španělsko Diego Costa. Zbytek základní sestavy se oproti té používané v minulých zápasech příliš nezmění, odpočinek by mohl být dopřán Piquému, v takovém případě by naskočil Nacho. Němci postrádají Emreho, jako obhájci zlata z minulého mistrovství světa mají špičkový tým. Fanoušky La Ligy zaujmou jména Ter Stegena, Özila či Kroose.

Výkop je ve 20:45, role arbitra se zhostí William Collum ze Skotska.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace