Preview odvetných zápasů čtvrtého předkola Evropské ligy

Pizjuán bude 12. hráčem Sevilly (© marca.es)

Atlético Madrid a Sevilla dnes budou usilovat o postup do základní skupiny Evropské ligy.

Athletic o stejný cíl bojovat nemusí, neboť jeho odvetný duel s Trabzonsporem byl zrušen. Turecký celek byl dodatečně nasazen do Ligy mistrů, o kterou přišlo Fenerbahçe kvůli korupční aféře. Baskičtí Lvi tak postupují bez boje.

Vitória - Atlético, 20:30

Atlético Madrid prožívá rušné dny na přestupovém období, v souvislosti s Los Colchoneros se tak mluví o všem možném, jenom ne o odvetě proti Vitórii.

Samotní hráči však vědí, jak důležité utkání je dnes čeká. Výhodu jim dává náskok 2-0 vybojovaný na stadionu Vicente Calderóna.

Základní jedenáctka Gregoria Manzana se oproti té z minulého týdne nebude příliš měnit. Kouč Madriďanů nemůže nasadit Álvara Domíngueze kvůli kartám, nominovaný není ani Diego Forlán, jenž je na odchodu do Interu Milán. V útoku se zdá jasná přítomnost Adriána. O jeden post bojují Elias, hrdina z Calderóna, a Salvio.

Portugalská Vitória věří ve fotbalový zázrak. Aby k němu došlo, bude muset předvést výrazně lepší výkon, než tomu bylo ve Španělsku.

Zápas začíná ve 20:30, rozhodčím bude Angličan Andre Marriner.

Pravděpodobná sestava Atlética: Joel; Sílvio, Perea, Godín, Filipe; Tiago, Mario Suárez, Elias, Gabi, Reyes a Adrián.

Sevilla - Hannover, 21:05

Fotbalisté Sevilly si přivezli z Hannoveru jednogólové manko, přesto porážka 1-2 není v pohárové matematice tak krutá. Na Pizjuánovi stačí Andalusanům k postupu zvítězit 1-0.

Právě v kouzlo domácího stadionu a s ním spojené bouřlivé atmosféry doufá nový kouč Sevilly Marcelino García Toral, pro něhož to bude oficiální křest před vlastním publikem.

Sevilla stále postrádá zraněnou dvojici Ivan Rakitić a Tiberio Guarente, nejistá je pak účast Armenterose a Spahiće. Po odpykání karetního trestu se vrací Alexis, jenž je jednou z variant náhrady za Spahiće. Gary Medel by měl nastoupit od první minuty, v útoku se pak budou Nervionenses spoléhat na tradiční dvojici Negredo a Kanouté.

Na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána bude uveden míč do pohybu pět minut po deváté večerní hodině, mužem v černém bude Belgičan Serge Gumienny.

Pravděpodobná sestava Sevilly: Palop; Coke, Alexis, Escudé, Fernando Navarro; Medel, Trochowski, Jesús Navas, Perotti; Kanouté a Negredo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace