Preview: Panathinaikos Atény - Málaga

Manuel Pellegrini (© marca.es)

Devadesát minut. Takový časový úsek dělí fotbalisty Málagy od premiérové účast v základní skupině Ligy mistrů.

Mužstvo Manuela Pellegriniho se dnes představí v odvetě posledního předkola na půdě Panathinaikosu. A pozici si Andalusané vybojovali v prvním zápase vítězství 2-0 velmi dobrou. V Aténách si tak mohou dovolit i porážku o gól.

Sezóna je teprve na samém začátku, Málaga už přesto hraje o to, zda-li ji označí za úspěšnou, nebo neúspěšnou. Postup do základní skupiny milionářské soutěže by znamenal velkou finanční injekci, kterou klub, jehož se šejk Al-Thani snaží zbavit, potřeboval jako sůl.

Pellegrini nebude sestavu oproti zápasu v Málaze příliš měnit, pouze Marescu, jenž jedná o přestupu do Itálie, nahradí Camacho. Sebastián Fernández a Fabrice Olinga bojují o jedno místo v útoku.

Nejlepším hráčem domácích bude fanatické publikem. Na stadionu se očekává bouřlivá atmosféra. Pokud jí hosté podlehnou, bude zle. Pokud jde o jedenáctku Jesualda Ferreiry, ta by měla být hodně ofenzivní. Od první minuty by tak mohl nastoupit i Španěl Toché.

Zápas začíná ve 20:45. Mužem s píšťalkou bude Tom Harald Hagen z Norska.

Pravděpodobné sestavy:

Panathinaikos Atény: Karnezis; Vyntra, Boumsong, Velázquez, Spyropoulos; Sissoko, Katsouranis, Vitolo, Mavrias; Christodoulopoulos a Toché.

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Monreal; Eliseu, Toulalan, Camacho, Isco, Joaquín a Olinga.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace