Preview: Porto - Málaga

Trénink Málagy v dejišti zápasu (© as.com)

Osmifinále Ligy mistrů pokračuje. Jako třetí ze španělských týmů jde do boje Málaga, která se představí na hřišti Porta.

Role favorita připadá na portugalský celek, který se může pochlubit skvělou formou a navíc má s kontinentálními soutěžemi podstatně více zkušeností. Pod vedením José Mourinha dokonce Porto v Lize mistrů v roce 2004 triumfovalo, předloni získalo trofej Evropské ligy

Pravda, letos jsou na celkové vítězství jiní adepti, přesto není radno Porto podceňovat. I bez Radamela Falcaa jde o tým, jehož ofenziva vedená Jacksonem Martínezem budí respekt.

O něčem velkém ale sní také v Málaze. Na Estádio do Dragão přijedou svěřence Manuela Pellegriniho podpořit tři tisícovky fanoušků. Ti věří, že se Andalusané při premiéře v milionářské soutěži vypořádají i se systémem play-off a budou i nadále přepisovat klubovou historii.

Dobrou zprávou pro chilského kouče je, že s výjimkou zraněného Eliseua má k dispozici všechny fotbalisty. Menší šrámy hlásí Jesús Gámez, zápas by však měl stihnout. Ani domácí Porto nemusí řešit žádné potíže při skládání úvodní jedenáctky.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Mark Clattenburg z Anglie.

Pravděpodobné sestavy:

Porto: Hélton; Danilo, Mangala, Otamendi, Sandro; Fernando, Lucho González, Moutinho; Varela, Jaime Rodríguez a Jackson Martínez.

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes; Camacho, Toulalan, Joaquín, Portillo, Isco a Santa Cruz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace