Preview: PSG - Barcelona

Barcelona bude spoléhat na Messiho (© marca.es)

Čtvrtfinále Ligy mistrů začíná. Ze španělských zástupců jde jako první do boje Barcelona.

Katalánský velkoklub, který je jako v posledních letech již tradičně možná největším adeptem na zisk ušatého poháru, se představí na půdě francouzského PSG.

Zápas bude zajímavým soubojem dvou odlišných přístupů k fotbalu. Zatímco PSG zkouší štěstí za pomoci drahých nákupů, které financují bohatí majitelé, Barcelona se spoléhá zejména na vlastní "továrnu" na fotbalisty v podobě akademie La Masia.

Další pikantní přísadou dnešního menu bude duel Zlatana Ibrahimoviće s bývalými spoluhráči. Švéd strávil v Barceloně jedinou sezónu a po odchodu neváhal někdejšímu zaměstnavateli poslat pár peprných vzkazů. Ibracadabra původně neměl kvůli trestu nastoupit, UEFA mu ho ale zmírnila, takže největší hvězda PSG nebude chybět v základní sestavě.

V té barcelonské budou absentovat Carles Puyol, Pedro a Adriano Correia. Xavi i přes zdravotní problémy nastoupí. Skvělou zprávou pro všechny Culés je návrat Tita Vilanovy na lavičku po měsících strávených v USA, kde se léčil po operaci nádoru příušní žlázy.

Napínavé utkání začíná v Paříži ve 20:45. Na dodržování fair-play bude dohlížet Němec Wolfgang Stark.

Pravděpodobné sestavy:

PSG: Sirigu; Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell; Verratti, Matuidi, Lucas Moura, Pastore; Lavezzi a Ibrahimović.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis Sánchez, Villa a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace