Preview: Real Madrid - Ajax Amsterdam

AS

Bílý balet se v letošním ročníku Ligy mistrů poprvé představí na Bernabéu, soupeřem mu bude Ajax Amsterdam.

Blancos jdou do utkání posíleni o výsokou výhru 6-2 nad Rayem Vallecanem, která zmírnila kritiku, která se na adresu Mourinhova týmu snesla po prohře na stadionu Levante a remízu na hřišti Racingu Santander.

Vyhrát podesáté ušatý pohár, to je hlavní cíl sezóny pro Florentina Péreze. Vloni se to Realu Madrid nepovedlo, v semifinále byla nad jeho síly Barcelona, pozdější vítěz soutěže, nyní nastává nová šance.

Základní jedenáctka domácích se dočká menších úprav. Na pozici levého beka nahradí vykartovaného Marcela Arbeloa, na stoperu opět zaskočí Varane, protože Pepe je stále mimo hru. Stejně tak Coentrão, což dává větší šance Khedirovi před Lassem, v nominaci debutuje Hamit Altıntop. Turecký reprezentant doléčil bolavá záda a je připraven na debut.

Ajax Amsterdam neprožívá tak úspěšné časy, jako tomu bylo za éry jeho legendárních hvězd, přesto si Real Madrid musí dávat pozor na podcenění soupeře.

Výkop je na Bernabéu ve 20:45, rozhodčím bude Angličan Marc Clattenburg.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Varane, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Ajax Amsterdam: Vermeer; Van der Wiel, Vertonghen, Alderweireld, Anita; De Jong, Eriksen, Janssen; Sulejmani, Sigthorssson a Boerrigter.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace