Preview: Real Madrid - Ajax Amsterdam

Fotbalisté Ajaxu na Bernabéu (© as.com)

Fotbalisté Realu Madrid přivítají v posledním utkání základní skupiny Ligy mistrů Ajax Amsterdam.

A Bílý balet stojí před jasným úkolem - vyhrát a doufat v prohru Borussie Dortmund s Manchesterem City. Jenom ta by totiž Mourinhovce posunula na první místo skupiny, se kterým je spojen papírově slabší soupeř pro play-off.

Ale pokud chtějí Blancos oslavit Décimu, musejí na cestě k poháru porazit každého. Ajax Amsterdam by neměl představovat velkou překážku, nizozemský celek marně hledá zašlou slávu a s Realem Madrid v posledních letech pravidelně prohrává.

José Mourinho dal volno Ikeru Casillasovi, Sergiu Ramosovi a Xabi Alonsovi, Portugalec potvrdil, že v základní sestavě nastoupí Adán a Nacho. Varane či Callejón budou dalšími, kdo dostanou příležitost.

Hosté doufají ve třetí místo, které by jim zaručilo pokračování v Evropě. Spoléhat budou ne Eriksena, dle statistik nejběhavějšího muže celé Ligy mistrů, a Moisandera, jehož 344 přihrávek ze 410 našlo adresáta. V tomto směru je lepší pouze Xavi.

Výkop byl stanoven na 20:45, rozhodčím bude Čech Pavel Královec.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Adán; Nacho, Varane, Pepe, Coentrão; Khedira, Modrić, Callejón, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Ajax Amsterdam: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; Enoh, Poulsen, De Jong; Eriksen, Boerrigter a Hoesen.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace