Preview: Real Madrid - Bayern Mnichov

Fanoušci Realu Madrid si připomenou Juanita (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid se dnes postaví v odvetě semifinále Ligy mistrů Bayernu Mnichov.

Bílý balet musí dohánět manko z prvního utkání, které v Německu prohrál 1-2. Bayern tak má lepší výchozí pozici a sní o postupu do květnového finále, které se hraje na jeho stadionu. Podesáté však chtějí pozvednout ušatý pohár nad hlavu hráči Realu Madrid, kteří doufají v obrat.

Real Madrid doufá, že bude hrát v třinácti hráčích. Dvanáctým má být publikum, které Mourinhův tým v posledních dnech burcoval, posledním pak duch Juanito, jehož podobizna bude součástí předzápasového chorea. Devadesát minut na Bernabéu je velmi dlouhých, říkalo legendární číslo sedm.

Blancos jsou posíleni výhrou v El Clásicu, která je hodně přiblížila mistrovskému titulu v Primera División. Ve finále Ligy mistrů čeká na postupujícího Chelsea. Vyzve ji Real Madrid nebo Bayern Mnichov?

José Mourinho nemá důvod zasahovat do složení týmu, který o víkendu dobyl Nou Camp. Na levém beku by se tak opět měl představit Coentrão místo Marcela, v útoku vedle Cristiana Ronalda Karim Benzema. Změny nechystá ani Bayern. Spory mezi Ribérym a Robbenem se urovnaly ve víkendovém ligovém střetnutí, německý celek je proto připraven v plné síle.

Na Bernabéu začíná atraktivní duel ve 20:45, rozhodčím bude Viktor Kassai z Maďarska.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Bayern Mnichov: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Kroos; Robben, Ribéry a Mario Gómez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace