Preview: Real Madrid - Dinamo Záhřeb

José Mourinho (© marca.es)

Real Madrid dnes může potvrdit postup z prvního místa skupiny. Aby se tak stalo, musí splnit roli favorita proti Dinamu Záhřeb.

Bílý balet zatím pokračuje v letošním ročníku milionářské soutěže se stoprocentní bilancí, když zvítězil ve všech čtyřech zápasech. Naopak Dinamu se nedaří a v boji o třetí místo, které zaručuje přesun do Evropské ligy, si zachovává už pouze teoretickou naději.

Real Madrid prožívá rušné období. O víkendu porazil na Mestalle Valencii 3-2 v hodně divokém utkání, za pár dní ho pak čeká prestižní městské derby s Atléticem. Nyní se však musí Mourinhova parta soustředit na Dinamo Záhřeb.

Mourinho chystá v sestavě několik změn, které mají pomoci některým oporám nabrat síly. Kaká, Marcelo a Arbeloa absentují. Xabi Alonso nebo alespoň jeden z dvojice Pepe a Sergio Ramos by měli začít na lavičce. Od první minuty se tak otevírá šance pro Lasse na pozici pravého beka, Coentrão obsadí opačnou stranu. Ve středu zálohy by měl nastoupit dosud téměř nepoznaný Şahin.

Vyloučena není ani možnost, že by současně působili v útoku Benzema a Higuaín. Jako jistá se jeví účast Cristiana Ronalda a Mesuta Özila, ze stáje by mohl být vypuštěn i Mourinhův oř z Mestally José María Callejón.

V jedenáctce hostů bude chybět zraněný gólman Kelava, mezi tři tyče se proto postaví Loncarić. Další důležitou absencí Dinama je ta Josipa Šimuniće.

Na Bernabéu je výkop ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Ir Alan Kelly.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Lass, Varane, Pepe, Coentrão; Şahin, Khedira, Callejón, Özil; Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Dinamo Záhřeb: Loncarić; Vida, Tonel, Cufré, Ibáñez; Calello, Leko, Badelj, Alispahic; Rukavina a Beciraj.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace