Preview: Real Madrid - Galatasaray Istanbul

Real Madrid přivítá na Bernabéu Galatasaray (© realmadrid.com)

Nové pokračování bitvy o La Décimu. Real Madrid hostí v prvním mači čtvrtfinále Ligy mistrů Galatasaray Istanbul.

Los byl k Bílému baletu milosrdný a přisoudil mu papírově slabšího soupeře. Účast Galatasaraye mezi posledními osmi celky soutěře však není náhodná, favorit proto musí být na pozoru a nemůže si dovolit nic podcenit.

Vždyť turecký klub má v kádru takové hvězdy, jakými jsou Wesley Sneijder, Didier Drogba či Burak Yilmaz. Právě posledně jmenovaný se s Cristianem Ronaldem přetahuje o korunu pro krále střelců letošního ročníku milionářského turnaje. Jeji souboj ve vzájemném dvojzápase může být rozhodující.

José Mourinho má k dispozici takřka kompletní kádr. Rozhodl se však nenominovat Ikera Casillase, jenž se po zranění ruky teprve dostává do formy, takže prostor v brankovišti obsadí Diego López. Albiol, Carvalho a Callejón mezi povolanými nejsou z rozhodnutí portugalského kouče. Prakticky jediným otazníkem v základní jedenáctce je útok, kde o jeden post tradičně bojují Benzema a Higuaín.

V dresu Galatsaraye nebude k vidění bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši, který prošel i Atléticem Madrid, městským rivalem Realu Madrid. Žádné další důležité absence Fatim Terim řešit nemusí.

Zápas mezi Realem Madrid a Galatasarayem začíná na stánku Bernabéu ve 20:45. Rozhodcovský dres oblékne Svein Oddvar Moen z Norska.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Galatasaray Istanbul: Muslera; Eboue, Kaya, Nounkeu, Riera; Inan, Felipe Melo, Altıntop, Sneijder; Burak a Drogba.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace