Preview: Real Madrid - Lyon

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Real Madrid se pokusí využít lepšího výchozího postavení do osmifinálové odvety s Lyonem a překonat své noční můry.

Pro královský klub jde o druhý skutečný test v sezóně. V tom prvním na Nou Campu ostudně propadl, nyní stojí před šancí zachovat naději na desátý triumf v Lize mistrů a poprvé od roku 2004 překročit práh prvního vyřazovacího kola.

Z Francie si Bílý balet přivezl najděnou remízu 1-1. Ale pozor na Lyon, se kterým vypadl ve stejné fázi vloni. Juventus, Arsenal, Bayern, AS Řím a Liverpool byly dalšími, kdo si na tragickém počínání Realu Madrid v milionářské soutěži smlsly.

Mourinho i jeho svěřenci žádají Bernabéu o hlasitou pomoc. K té dojde, ostatně jako ve všech minulých případech. Otázkou je, jestli tentokrát přijde reakce na trávníku od hráčů. Dobrou zprávou pro portugalského kouče je, že Cristiano Ronaldo je fit. V kombinaci s dobrou formou Benzemy by to mělo znamenat góly. A také to, že návratem nejdrazšího hráče světa přijde o svůj post v útoku Adebayor. Zbytek sestavy bude tradiční.

Lyonu bude scházet brazilský šikula Míchel Bastos, naopak se vrací Lisandro López, klíčový muž loňského dvojzápasu.

Na Bernabéu bude uveden míč do pohybu ve 20:45, rozhodčím bude Slovinec Damir Skomina.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil; Cristiano Ronaldo a Benzema.

Lyon: Lloris; Réveillère, Lovren, Cris, Cissokho; Toulalan, Källström, Briand, Delgado, Gourcuff a Lisandro López.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace