Preview: Real Madrid - Lyon

Míchel Bastos (© marca.es)

Zápasy Realu Madrid a Lyonu jsou v posledních vydáních Ligy mistrů již tradicí, ani letos tomu nebude jinak.

Jako první uvidí jejich vzájemný duel Santiago Bernabéu. Bílý balet do něj jde jako tabulkově lépe postavený tým, neboť uspěl v Záhřebu i doma proti Ajaxu, Lyon má zatím na kontě o dva body méně, tedy čtyři.

Vloni Real Madrid prolomil prokletí jménem Lyon a po venkovní remíze doma zvítězil 3-0. V podobné výsledek doufá José Mourinho i tentokrát, protože by jeho mužstvo jednou nohou posunul do vyřazovací části.

Portugalský kouč zřejmě znovu upřednostní ve formě hrající Gonzala Higuaína před uzdraveným Karimem Benzemou. Základní jedenáctka bude vycházet z té tradiční, z trojlístku Kaká, Özil a Di María zbyde místo pouze na dva.

Lyon přišel o útočníka Lisandra Lópeze, nastoupit nemohou ani Grenier a Pued. Menší šrámy stále  mají Cris a Gourcuff. Největší zbraní Francouzů bude trojice Gomis, Briand a Bastos.

Výkop je naplánován na 20:45, na fair-play bude dohlížet Turek Cüneyt Çakır.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Di María, Kaká; Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Lyon: Lloris; Réveillère, Lovren, Koné, Cissokho; Fofana, Källström, Briand, Míchel Bastos, Gourcuff a Gomis.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace