Preview: Real Sociedad - Manchester United

Real Sociedad bude spoléhat na tradiční opory (© marca.es)

Skončí pohádka Realu Sociedad předčasně, nebo dostane šanci na další dějství? O tom může rozhodnout dnešní duel proti Manchesteru United.

Baskům se po návratu do Ligy mistrů nedaří, prohráli všechny tři dosavadní zápasy a v tabulce skupiny A jsou jako jediní bez bodu.

Pokud si chtějí udržet naději na postup do vyřazovací fázi nebo si alespoň polepšit v bitvě o třetí příčku, která zaručuje přesun do Evropské ligy, musejí Rudé ďábly porazit.

Stadion Anoeta bude vyprodaný, fanoušci s předstihem vykoupili všechny vstupenky a fotbalisté jednomyslně říkají, že budou bojovat do poslední chvíle. Jedinou novinkou v nominaci Jagoby Arrasateho oproti víkendovému střetnutí s Osasunou je zařazení Cadamura namísto José Ángela. Welbeck, Fletcher, Evans a Rafael jsou ztráty United.

Zápas začíná v San Sebastiánu ve 20:45, rozhodčím bude Nicola Rizzoli z Itálie.

Pravděpodobné sestavy:

Real Sociedad: Bravo; Carlos Martínez, Cadamuro, Íñigo Martínez, De la Bella; Bergara, Pardo, Xabi Prieto, Griezmann; Carlos Vela a Agirretxe.

Manchester United: De Gea; Smalling, Jones, Vidić, Evra; Carrick, Fellaini, Nani, Januzaj; Rooney a Van Persie.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace