Preview: Real Sociedad - Šachtar Doněck

Anoeta znovu uvidí zápas Ligy mistrů (© as.com)

Anoeta znovu uslyší znělku Ligy mistrů. Real Sociedad vstupuje do základní skupiny zápasem proti Šachtaru Doněck.

Zatímco Erreala v posledních letech tápala a do milionářské soutěže se vrací po dlouhých deseti letech, Šachtar je jejím pravidelným účastníkem.

Jagoba Arrasate věří, že nadšení, elán a touha předvést se budou hlavními zbraněmi jeho mužsta, kterými vykompenzuje větší zkušenost soupeře.

V dresu Realu Sociedad by se mohl po měsíci objevit útočník Agirretxe, avšak jen jako střídající hráč. Obránce Carlos Martínez zůstává mimo hru, na poslední chvíli vypadl Zurutuza, Cadamuro a Elustondo nejsou nominovaní. Brankář Claudio Bravo nastoupí za baskický celek ve dvoustém soutěžním střetnutí.

Šachtar v létě opustili důležití hráči jako Willian, Fernandinho a Mkhitaryan, přesto je ukrajinský klub stále silným složením domácích a brazilských fotbalistů. Někdejší obránce Barcelony Chygrynskiy je zraněný.

Zajímavé střetnutí začíná na Anoetě ve 20:45, rozhodčím bude Ovidiu Alin Haţegan z Rumunska.

Pravděpodobné sestavy:

Real Sociedad: Bravo; Dani Estrada, Ansotegi, Íñigo Martinez, De La Bella; Bergara, Granero, Griezmann, Xabi Prieto; Vela a Seferović.

Šachtar Doněck: Pyatov; Srna, Kryvtsov Rakitsky, Shevchuk; Stepanenko, Grechyshkin, Douglas, Alex, Taison a Luiz Adriano.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace