Preview: Španělsko - Chile

Španělsko bude i dnes spoléhat na myšlenky Xaviho (© marca.es)

Formu a soudržnost španělského národního týmu prověří v dnešním přátelském klání Chile.

Zápas bude sloužit zejména k tomu, aby se prověřily vztahy opor Barcelony a Realu Madrid. Obě strany ujišťují, že spory zůstávají na trávníku v klubových zápasech a do reprezentace se nepřenesou, přesto fanoušci potřebují uklidnění v podobě důkazu, kterým má být dobrý výsledek a hra v dnešním duelu.

Z tábora soupeře se největší pozornost soustředí samozřejmě na Alexise Sáncheze, největší hvězdu Jihoameričanů, jenž přestoupil do Barcelony.

Vicente del Bosque chystá jedno velké překvapení. Tím by měl být Javi Martínez stažený do obrany vedle Albiola. Ve zbytku týmu se žádné převratné novinky nechystají, na hrotu se dávají největší šance Negredovi před Llorentem i Torresem. Účast rodáka z Vallecas by znamenala, že Villa by působil na pozici křídla.

Botía, Domínguez a Montoya by se měli dočkat prvních minut v reprezentaci seniorů poté, co byli "povýšeni" z jedenadvacítky.

Utkání se hraje ve švýcarském St. Gallenu na stadionu AFG Arena od 20:45.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Sergio Ramos, Javi Martínez, Albiol, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Silva, Villa a Negredo.

Chile: Bravo; Jara, Contreras, Vidal; Medel, Carmona, Beausejour, Isla; Valdivia, Vargas a Alexis Sánchez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace