Preview: Španělsko - Čína

Dějiště zápasu (© marca.es)

Del Bosqueho výběr čeká poslední prověrka před startem evropského šampionátu, v Seville poměří síly s Čínou.

Nad Srbskem i Korejskou republikou Španělsko zvítězilo a další výhra by znamenala nejen stoprocentní bilanci v poslední fázi přípravy, ale zároveň navýšení sebevědomí před samotným turnajem.

Ani tentokrát se La Roja nepředstaví v kompletním složení, neboť Del Bosque ještě nechce zatěžovat finalisty Královského poháru plnou porcí 90 minut.

Jedinou výjimkou by měl být Busquets, u něhož se účast v základní sestavě dala vyčíst z tréninků. V útoku by to Del Bosque mohl zkusit s dvojicí Torres a Negredo. Forvardi spolu bojují o místo na slunci, tentokrát se otevírá příležitost pro oba, Llorente bude střetnutí sledovat z lavičky. Cesc se zotavuje ze zranění, nebude tak využit ani v jednom ze šesti střídání, na nichž se trenéři domluvili.

Trenérem Číny je Španěl José Antonio Camacho, který na tiskové konferenci uznal, že jeho rodná země je jasným favoritem. Asiaté mohou v Seville pouze překvapit.

Zápas začíná na stadionu La Cartuja ve 22 hodin, rozhodčím bude Nizozemec Bas Nijhuis.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Silva, Mata; Torres a Negredo.

Čína: Cheng; Linpeng, Xiaoting, Peng, Xiang; Zhi, Xuri, Jianye, Hai, Junmin a Lin.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace