Preview: Španělsko - Finsko

Fanoušci zaplnili El Molinón i při tréninku (© as.com)

Reprezentační výběr dnes čeká další kvalifikační utkání v boji o postup na mistrovství světa 2014. V Gijónu vyzve Finsko.

Země soupeře není fotbalu zaslíbená. Vždyť má více jezer než registrovaných hráčů, nikdy nehrála na mistrovství Evropy či světa a své přednosti ukazuje v jiných sportech, ať už v hokeji, kde patří mezi nejlepší na světě, hodu oštěpem či automobilismu.

Španělsko si však nemůže dovolit 87. tým žebříčku FIFA podcenit. Remíza s Francií dostala La Roju do situace, kdy potřebuje každé vítězství, a to pokud možno co nejvyšší, protože i skóre může hrát důležitou roli v konečném hodnocení tabulky skupiny.

Vicente del Bosque na tiskové konferenci prozradil, že mezi tři tyče se při absenci Ikera Casillase postaví Víctor Valdés. Xabi Alonso by mohl být šetřen na klíčový duel ve Francii. Spoléhat se bude na obnovené střelecké schopnosti Davida Villy.

Z dresu Finska budí největší respekt Eremenko a Moisander, Tainio a Forssell naopak mají své nejlepší dny za sebou.

Zápas začíná na vyprodaném stadionu El Molinón ve 20:45, rozhodčím bude Rumun Ovidiu Alin Haţega.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Víctor Valdés; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Cazorla, Silva, Iniesta, Fàbregas a Villa. 

Finsko: Menp; Sparv, Ojala, Moisander, Raitala; Hetemaj, Tainio, Eremenko, Hmlinen; Pukki a Forssell.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace