Preview: Španělsko - Haiti

Iker Casillas se vrátí mezi tři tyče (© marca.es)

Národní tým Španělska dnes čeká další přátelský duel s exotickým soupeřem, a sice s Haiti.

Pro svěřence Vicente del Bosqueho půjde o prověrku před Pohárem FIFA. A měli by ji zvládnout vítězně, jakýkoliv jiný výsledek by se rovnal senzaci.

Dějištěm střetnutí bude neutrální půda v Miami. Fotbal je pro obyvatele Haiti možností, jak se odprostit od problémů. Země je chudá a zdevastovaná silným zemětřesením z roku 2010, které si vyžádalo přes 200 tisíc obětí.

Ale zpět k dnešnímu zápasu. Očekává se návrat Ikera Casillase mezi tři tyče. Zatímco v klubu dostával přednost Diego López, pro Del Bosqueho je San Iker stále neotřesitelnou jedničkou. Zbytek sestavy bude z velké části tradiční, některé opory by přesto mohly být šetřeny.

Soupiska Haiti je pro většinu fotbalových fanoušků velkou neznámou, jeho hráči se však chtějí poprat o důstojný výsledek.

Výkop je v Miami ve 22:00, na fair-play bude dohlížet Američan Juan Guzmán.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Azpilicueta, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Javi Martínez, Xavi, Cazorla; Pedro, Iniesta a Villa.

Haiti: Placide; Goreux, Bertin, Lafrance, Guerrier; Jean-Zephirin, Louis, Fucien, Millien, Peguero a Belfort.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace