Preview: Španělsko - Maroko

La Rojita působí na turnaji ospalým dojmem... (© as.com)

La Rojita dnes zápasem proti Maroku udělá tečku za svým působením na olympijských hrách.

To bude bez ohledu na výsledek střetnutí označeno jako velký propadák. Svěřenci Luise Milly byli jedním z favoritů na zlato, po prohrách s Japonskem a Hondurasem však už nemají ani matematickou naději na postup do vyřazovací.

La Rojita, výběr do 23 let, se tak nepřidá k seniorskému a dalším mládežnickým výběrům Španělska, které v posledních letech plnily síň slavy jednou trofejí za druhou.

Ale stále je ve hře čest, jedna z hlavních příchutí olympiády. A Millův výběr by alespoň dnes rád ukázal, že umí dávat góly a hrát dobrý fotbal. To první se mu ještě na turnaji nepodařilo, to druhé pouze chvílemi proti Hondurasu.

Zatímco sestava Španělska může přinést některé nečekané změny, aby si zahráli i méně vytížení fotbalisté, Maroko nasadí to nejlepší, neboť má stále naději na zisk cenného kovu.

Utkání začíná v 18 hodin, jeho dějištěm bude slavný stadion Old Trafford, Divadlo snů Manchesteru United.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: De Gea; Montoya, Botía, Íñigo Martínez, Jordi Alba; Oriol Romeu, Javi Martínez, Ander; Tello, Adrián a Muniain.

Maroko: Amsif; Aberhoun, El Kaoutari, Jebbour; Noussir, Labayd, Fettouhi, Abdel, Kharja; Amrabat a Bidaoui. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace