Preview: Španělsko - Srbsko

Juanfran by mohl debutovat (© marca.es)

Španělský národní tým dnes čeká první ze tří přípravných duelů před startem evropského šampionátu.

Soupeřem obhájců evropského i světového titulu bude od Srbsko. Utkání se odehraje na neutrální půdě ve švýcarském St. Gallenu.

Hráči, jejichž účast na Euru je nejistá, mají jednu z posledních šancí, jak zaujmout Vicente del Bosqueho. Na turnaj se podívá pouze 23 jmen. Reprezentační kouč dnes nenasadí zdaleka nejsilnější jedenáctku, naopak dá právě šanci fotbalistům, kteří nemají nic jistého.

Sedmička De Gea, Juanfran, Javi García, Domínguez, Beñat, Isco a Adrián je připravena na debut v seniorském výběru Španělska. Posledně jmenovaný je vnímán jako herně nejpodobnější Davidu Villovi, místo kterého by se mohl na Euro podívat. Forvard Barcelony před několika dny oznámil, že se po zlomenině nohy ještě necítí zcela fit.

Na lavičce Srbska bude debutovat Siniša Mihajlović. Bývalá opora Lazia či Interu má za úkol dovést mužstvo na mistrovství světa 2014. Omlazení záložní řady a útoku znamená, že největší hvězdy jsou v obraně, a sice Ivanović a Kolarov.

Zápas začíná v St. Gallenu v 18 hodin. Netradiční čas byl zvolen, aby nekolidoval s hudební soutěží Eurovision.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Juanfran, Sergio Ramos, Javi García, Jordi Alba; Xabi Alonso, Cazorla, Beñat; Silva, Adrián a Negredo.

Srbsko: Brkić; Ivanović, Subotić, Rajković, Kolarov; Petrović, Ignjovski, Janković, Tošić, Ljajić a Lekić.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace