Preview: Španělsko - Venezuela

Včerejší trénink Španělska (© as.com)

Na fotbalové trávníky se vrací reprezentační výběry, Španělsko čeká přátelský zápas proti Venezuele.

Letní evropský šampionát se blíží, před hráči je jedna z posledních možností, jak předvědčit Del Bosqueho o svých kvalitách a protlačit se do závěrečné nominace. Na stadionu La Rosaleda se očekává bouřlivá kulisa, vždyť pouze na včerejší trénink mistrů světa a Evropy se přišlo podívat přes 20 tisíc fanoušků...

V základní jedenáctce, která vyběhně na hřiště, budou chybět Pedro a Torres. Místo barcelonského útočníka a trápícího se Torrese byli povoláni Iker Muniain či Roberto Soldado. Ani jeden z nich ale zřejmě nedostane prostor od první minuty. Z povolaných fotbalistů na poslední chvíli vypadl kvůli zranění Negredo.

Iker Casillas se opět postaví mezi tři tyče a pokud vychytá nulu, vyrovná se v tomto ohledu rekordnímu Nizozemcovi Edwinu van der Sarovi.

Přestože je Španělsko jasným favoritem, také Venezuela má svou kvalitu. A to zejména v útoku, dvojice Miku a Rondón je dobře známá všem fanouškům La Ligy, stejně tak Fernando Amorebieta, spoluhráč Llorenteho, Javi Martíneze, Iraoly a Muniaina. La Roja vyzvala Venezuelu celkem třikrát, pokaždé vítězně. Bude se historie opakovat?

Zápas začíná ve 21:30, rozhodčím bude Andris Treimanis z Lotyšska.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Iraola, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Xabi Alonso, Busquets, Fàbregas; Silva, Iniesta a Llorente.

Venezuela: Romo; Rosales, Vizcarrondo, Amorebieta, Quijada; J. Álvarez, Rincón, C. González, Arango; Miku a Rondón.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace