Preview: Spartak Moskva - Barcelona

Dějiště dnešního utkání (© goal.com)

Barcelona si vyzkouší ruskou zimu, v pátém utkání základní skupiny Ligy mistrů nastoupí v Moskvě proti Spartaku.

Vítěznou náladu v táboře Katalánců nahlodala poslední prohra na půdě Celticu. Skotský klub nabídl Spartaku ukázku, jak lze Barceloně znepříjemnit život. Když se k tomu přidá uměla tráva a již zmíněné chladné počasí, může mít výběr Tita Vilanova zaděláno na problém.

V případě vítězství nebo remízy by si Balugranas zajistili postup do vyřazovací  fáze bez ohledu na další výsledky. Spartak je prozatím v tabulce skupiny G na posledním místě, taky on ale stále může snít o play-off.

Tito Vilanova stejně jako v posledním ligovém utkání může nasadit elitní stoperskou dvojici Piqué a Puyol, od čehož si slibuje zlepšení hry celé obrany a méně inkasovaných branek v síti Víctora Valdése. Po odpykání trestu je zpět také Sergio Busquets, naopak Bartra z nominace na poslední chvíli vypadl.

Na lavičce Spartaku Moskva působí fanouškům La Ligy dobře známý Unai Emery, který věří, že dokáže favorita zaskočit. Podaří se mu to?

Na to se začne psát odpověď netradičně už od 18 hodin. Rozhodčím střetnutí bude Ivan Bebek z Chorvatska.

Pravděpodobné sestavy:

Spartak Moskva: Dikan; Makeev, Suchý, Insaurralde, Bryzgalov; Carioca, Källström, Jurado, Kombarov, Emenike a Ari.

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Busquets, Fàbregas, Iniesta; Pedro, Villa a Messi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace