Preview: Tottenham - Real Madrid

Výprava Realu Madrid (© as.com)

Real Madrid se představí v Anglii, kde si to v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů rozdá s Tottenhamem.

Z prvního utkání si Bílý balet veze nadějný náskok 4-0, pouze kolaps Mourinhova týmu by mohl zmařit postupové plány. A portugalský kouč to nechce připustit, proto na tiskové konferenci prozradil, že nehodlá šetřit své hvězdy.

"Ti, kteří v Bilbau seděli na lavičce, dnes budou hrát," prohlásil Mourinho. Xabi Alonso, Marcelo, Özil, Carvalho nebo Cristiano Ronaldo tedy na hřišti nebudou chybět. V útoku se představí Adebayor, dvougólový hrdina prvního střetnutí z Bernabéu, který dostane přednost před Higuaínem i Benzemou. Lass vypadl kvůli zranění, Pepe si odpykává karetní trest.

Do sestavy Kohoutů se vrátí Lennon, jenž by měl prohánět obránce Realu Madrid. Carvalho a spol. naopak nebudou muset hlídat Petera Crouche, anglický dlouhán se na Bernabéu nesmyslně nechat vykartovat, což pro něj znamená nucenou stopku.

Záložník Tom Huddlestone a stoper Younes Kaboul jsou Redknappovi k dispozici, stejně tak Pienaar. Start Ćorluky je nejistý.

Zápas začíná v tradičním čase 20:45, mužem s píšťalkou bude Ital Nicola Rizzoli.

Pravděpodobné sestavy:

Tottenham: Gomes; Ćorluka, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto; Sandro, Modrič, Lennon, Bale, Van der Vaart a Pavlyuchenko.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Garay, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María; Cristiano Ronaldo a Adebayor.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace