Preview třetích zápasů základních skupin Evropské ligy

Fernando Llorente (© as.com)

Evropská ligy pokračuje třetímí zápasy v základních skupinách, do akce jdou i hráči Atlética a Athleticu.

Udinese - Atlético, 19:00

Na Atlético Madrid čeká velmi náročný test, v devatenáct hodin se totiž představí na stadionu Udinese, které společně s Juventusem vede italskou ligu a v šesti zápasech inkasovalo jedinou branku.

S tím kontrastuje špatná střelecká forma Madriďanů. Los Colchoneros hned v pěti ze sedmi ligových střetnutí nedokázali vstřelit ani gól.

Ofenzivu španělského celku navíc i tentokrát oslabí absence Ardy Turana a Tota Salvia, po čtyřech zápasech by se rád střelecky prosadil Radamel Falcao, jenž by mohl dostat na hrotu parťáka v podobě Adriána nebo Pizziho. V nominaci se neobjevuje stále zraněný kapitán týmu Antonio López.

Z tábora Udinese je po odchodech Alexise Sáncheze a Inlera potřeba vyzdvihnout Di Nataleho, jehož forma graduje.

Zápas začíná na Stadio Friuli v 19:00, rozhodčím bude Izraelec Alon Yefet.

Pravděpodobná sestava Atlética: Courtois; Perea, Godín, Domínguez, Filipe; Gabi, Diego, Mario Suárez; Reyes, Adrián a Falcao.

Athletic - Salzburg, 21:05

Athletic Marcela Bielsy se konečně rozjel. Po výhrách v Evropské lize nad Slovanem Bratislava a PSG se Baskům začalo dařit i v domácí soutěži, kde zdolali Real Sociedad a Osasunu. Dnes hostí Salzburg s vidinou dalších tří bodů, které by Lvy hodně posunuly směrem k postupu ze základní skupiny.

Rakouský celek přicestoval do Bilbaa s touhou neprohrát a udržet se tak v souboji s PSG o druhou postupovou pozici.

Marcelo Bielsa nebude příliš měnit základní jedenáctku, která o víkendu zafungovala na jedničku proti Osasuně. A to i přes fakt, že se zápas hrál teprve v pondělí, na hráčích by tak mohly být známky lehké únavy. Po zranění kolena je už zcela fit Ander Herrera, mladá hvězdička by však měla čekat na svou šanci na lavičce.

Na San Mamés je výkop pět minut po deváté večerní hodině, mužem v černém bude Ivan Bebek z Chorvatska.

Pravděpodobná sestava Athleticu: Iraizoz; Iraola, Ekiza, Amorebieta, De Marcos; Javi Martínez, Gurpegi, Susaeta, Muniain, Iturraspe a Llorente.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace