Preview: Valencia - BATE Borisov

Na tréninku Valencie panovala dobrá nálada (© as.com)

Valencii čeká důležité utkání v boji o postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů. Na Mestalle přivítá BATE Borisov.

Běloruský celek má stejně jako Valencia i Bayern Mnichov na kontě šest bodů, pouze dva týmy z této trojice se však budou radovat z milionů, které jim setrvání v soutěži přinese.

Pokud chce Valencia pomýšlet na play-off, musí dnes naplno bodovat. Do utkání jde jako favorit, vždyť BATE v minulém kole porazila na běloruské půdě díky hattricku Roberta Soldada vysoko 3-0.

Na Mestalle zdá se nastaly lepší časy. Mužstvo Mauricia Pellegrino má v Lize mistrů nakročeno k postupu, v lize pak zdolalo letos velmi silné Atlético. Hlavním cílem Netopýrů je využít pozitivní formy co nejvíce. Canales a Mathieu stále pokračují mimo hru, Pellegrino nepovolal ani Bernata.

Hostující mužstvo postrádá vykartovaného Pavlova. Rodionov, Hleb nebo Bressan však představují nebezpečí, které Valencia nemůže podcenit.

Utkání začíná ve 20:45, rozhodčím bude Tom Harald z Norska.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Diego Alves; João Pereira, Rami, Ricardo Costa, Cissokho; Gago, Tino Costa, Feghouli, Jonathan Viera; Valdez a Soldado.

BATE Borisov: Gorbunov; Polyakov, Simić, Sivakov, Yurevich; Olekhnovich, Baga, Volodko, Bressan, Hleb a Rodionov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace