Preview: Valencia - Bayern Mnichov

Výprava Bayernu (© as.com)

Mestallu dnes čeká velký zápas, Valencia si to v Lize mistrů rozdá s Bayernem Mnichov o první místo skupiny F.

Utkání začne v době, kdy už bude znám výsledek souboje mezi BATE Borisov a Lille. Pokud by francouzský tým vyhrál, znamenalo by to, že Valencia postoupí bez ohledu na vlastní výsledek. Netopýři mají výhodu, neboť je na rozdíl od Bayernu mohou postrčit dál i dvě remízy.

Ale na spekulace s resultátem by svěřenci Mauricia Pellegrina  mohli doplatit. Jako nejjednodušší varianta se tak jeví hrát od první minuty na vítězství. Valencia zvládla vítězně oba dosavadní duely Ligy mistrů na Mestalle, třetí by znamenal další miliony do klubové pokladny.

Jenže Bayern je jedním z favoritů na triumf v soutěži, jeho sílu Los Che poznali i v Allianz Areně, kde podlehli 1-2. Bavorskému klubu dnes bude scházet Arjen Robben, nejistota panuje ohledně startu Ribéryho.

Pellegrino se musí vypořádat s absencí Gaga. Kouč Valencie jej může nahradit Albeldou, ale také Banegou, což by středu pole dodalo více myšlenky. Canales, Piatti, Mathieu a João Pereira jsou stále mimo hru.

Zápas začíná ve 20:45, řídit ho bude Angličan Howard Webb.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Guaita; Barragán, Rami, Ricardo Costa, Cissokho; Tino Costa, Banega, Feghouli, Guardado; Jonas a Soldado.

Bayern Mnichov: Neuer; Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba; Javi Martínez, Schweinsteiger, Kroos, Ribéry; Müller a Pizarro.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace