Preview: Villarreal - Manchester City

Hráči Villarrealu (© marca.es)

Villarreal dnes čeká těžký úkol, porazit Manchester City a uchovat si tak naději na pokračování v Evropě.

Téměř každý už Žlutou ponorku odepsal, protože Garridova parta prožívá hrůzostrašný vstup do sezóny na všech frontách, její posádka je však odhodlána bojovat o svou čest. A když už padnout, tak se vztyčenou hlavou.

Marodka španělského celku se rozrostla na sedm jmen. Garrido nemá k dispozici žádného klasického útočníka prvního týmu, z rezervy byl proto povolán Joselu, na nějž číhá životní šance. A při absence Rossiho, Nilmara a Marca Rubena možná jako na člena základní sestavy.

Zapata, Senna, Camuñas a Cani jsou rovněž mimo hru, jedinou dobrou zprávou je tak návrat ostříleného veterána Carlose Marcheny.

Z tábora hostů poutá nejvíce pozornost Sergio Agüero, jenž se po přestupu z Atlética do Manchesteru City poprvé vrátí na španělské trávníky. Sledovaný bude i David Silva, jemuž se na ostrovech začala náramně dařit. Oba hráči by se měli starat o to, aby Diego López neměl klidný večer.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Pedro Proença z Portugalska.

Pravděpodobné sestavy:

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Gonzalo, Musacchio, Catalá; Bruno, Marchena, Borja Valero, Hernán Pérez, De Guzmán a Joselu.

Manchester City: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Clichy; Yaya Touré, Barry, Silva, Nasri; Džeko a Kun Agüero.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace