Preview: Villarreal - Twente

Santi Cazorla a Borja Valero (© marca.es)

Barcelona a Real Madrid mají své evropské zápasy úspěšně za sebou, nyní nastala hodina Villarrealu.

Žlutá ponorka hostí v prvním utkání čtvrtfinále Evropské ligy, kde zůstala jediným španělským zástupcem, nizozemské Twente, lídra domácí soutěže, kde za sebou nechává i slavné PSV Eindhoven a Ajax. Hráči Villarrealu si dělají naději na celkový triumf v Evropské lize, do soubojů s Twente jdou jako papírový favorit.

Ángel a Marcos Senna pokračuje na marodce, což znamená, že základní jedenáctka Juana Carlose Garrida bude vycházet z té, která nastupuje v posledních týdnech v La Lize. Oproti posledními mači se na pozici levého beka vrátí zkušený Joan Capdevila, Carlos Marchena se podle všeho bude muset spokojit s místem na lavičce, protože Bruna by měl ve středu zálohy doplnit Borja Valero, kraje obsadí Cani a Cazorla.

Důležité pro Villarreal bude na El Madrigal neinkasovat. O to by se měl postarat Diego López, jediný hráč Žluté ponorky, který v letošním ročníku Evropské ligy nechyběl na hřišti ani minutu. Na opačné straně hřiště se spoléhá na Giuseppe Rossiho, nejlepšího střelce soutěže s 8 góly.

Michel Preud´homme, slavný gólman a nynější trenér Twente, bude moci počítat i s Jankem, jehož trápilo menší zranění, devítkou hostů však bude Chadli. Janssen a Ruiz jsou rovněž fit.

Na El Madrigal bude uveden míč do pohybu ve 21:05, na hru podle pravidel bude dohlížet Rus Aleksei Nikolaev.

Pravděpodobné sestavy:

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Gonzalo, Musacchio, Capdevila; Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla; Rossi a Nilmar.

Twente: Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Buysse; Brama, Landzaat, Janssen, Ruiz, De Jong a Chadli.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace