Příliš volných míst na tribuně. A tak Celta Vigo dostala od La Ligy pokutu

Celta Vigo musí zvýšit návštěvnost (© marca.es)

La Liga uložila Celtě Vigo finanční sankci v nezveřejněné výši. Důvodem je, že jedna z tribun nebyla během úvodních dvou zápasů na stadionu Balaídos dostatečně zaplněná.

Vedení La Ligy vyžaduje, aby na tribuně, která je protilehlá k hlavní televizní kameře, bylo zaplněno minimálně 70 procent sedaček. Pokud se tak nestane, považuje to La Liga za poškozování dobrého jména soutěže a přijde na řadu pokuta, jak dnes poznala Celta Vigo.

Cestu na Balaídos si na utkání proti Realu Sociedad našlo 16 961 příznivců, proti Alavésu pak 17 384. Kapacita stadionu galicijského celku je přitom necelých 30 tisíc míst.

Zástupci Celty Vigo v obavě z dalšího postihu ihned snížili cenu vstupného na nadcházející duel proti Getafe. Nejlevnější lístky pořídí fanoušci za 15 eur, nejdražší za 40 eur, což by mělo pomoci stadion více zaplnit a splnit nároky La Ligy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace