Prioritou Valencie je odkoupení Justina Kluiverta z AS Řím

Justin Kluivert v dresu Valencie

Nizozemský útočník, který již v sedmnácti letech dokázal okouzlit diváky nizozemské první ligy se po třech letech v AS Řím a nekončících hostováních konečně prosazuje. Jeho aktuálním působištěm je španělská Valencie, která má o služby mladého útočníka velký zájem a bude se snažit po sezóně domluvit s italským klubem na prodeji hráče.

Nizozemský útočník slavného jména, Justin Kluivert, je jedním z překvapení Valencie v letošním ročníku španělské ligy. Klub je s jeho výkony spokojen a rád by ho udržel, problémem ale může být cena, protože AS Řím za třiadvacetiletého útočníka stanovil 15 milionovou opci.

Justin Kluivert prožívá v letošní sezóně své nejlepší měsíce v profesionálním fotbale a španělskému klubu pomohl již šesti brankami. Fanoušky na Mestalle si ale získal především svými výkony a tím, že na hřišti odevzdá vše. Z toho důvodu se Valencie bude snažit zasednout s vedením AS Řím k jednacímu stolu. Cílem bude snížení opce z patnácti milionů eur na snesitelnější částku.

Hlavním argumentem by mohl být fakt, že syn Patricka Kluiverta nezapadá do plánů trenéra Mourinha a mělo by být v zájmu giallorossi, aby se hráče v létě povedlo prodat nebo alespoň mu najít nové hostování. Ze strany hráče by odchod z italského klubu nebyl žádný problém, klade si jedinou podmínku, aby zůstal ve španělské první lize.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace