Případy Alexis Sánchez a Bojan by se měly brzy uzavřít

Alexis Sánchez (© sport.es)

Hodně rušno je v posledních týdnech okolo Alexise Sáncheze a Bojana Krkiće, oba hráči by se ale v nejbližší době měli dočkat vyřešení své budoucnosti.

Ta chilského reprezentanta je namířena směrem do Barcelony, která se podle španělských médií definitivně dohodla s Udinese na přestupu. Ten by se v základu měl vyšplhat na 27 milionů eur, dalších až 16 milionů eur by pak mohlo do Itálie putovat ve formě bonusů.

"Ještě není vše hotové, ale už se dá říci, že Alexis bude hrát španělskou ligu," prohlásil prezident Granady Quique Pina, jenž je zároveň zástupcem klanu Pozzů, kteří vládnou Udinese. Pina zároveň dodal, že jediná konkrétní nabídka je ta od Barcelony...

S příchodem Alexise Sáncheze je spojen odchod Bojana Krkiće, který zamíří v honbě za více ligovými minutami do římského AS. To za něj zaplatí částku pohybující se okolo 10 milionů eur. Španělský reprezentant do 21 let se ve Věčném městě setká s Luisem Enriquem, jenž úspěšně vedl rezervní tým Katalánců.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace