Pro Garaye a Dembélého předčasně skončila sezóna

Ousmane Dembélé (© marca.es)

Valencia a Barcelona nahlásily po jednom vážném zranění. Na straně Netopýrů jde o Ezequiela Garaye, u Katalánců o Ousmana Dembélého.

Argentinský stoper si poranil vazy v koleni, podrobil se operaci a nyní ho čeká mnohaměsíční rekonvalescence. Pro 33letého Garaye je to o to nepříjemnější, že byl blízko dohody o prodloužení smlouvy, jejíž platnost končí v červnu. Trenér Valencie Albert Celades vyjádřil přání, aby se klub pokusil hráče i přes jeho zranění udržet.

Barcelona dokončí soutěžní ročník bez Ousmana Dembélého, jenž sice doléčil svalové zranění, vzápětí si ale přivodil další. I v tomto případě půjde o absenci v řádu měsíců, byť původní odhady hovořily o pouhých dvou týdnech. Dembélého trápí svalové potíže od jeho přestupu na Camp Nou, což je jeden z důvodů, proč se nedokázal v dresu Barcelony prosadit.

Oba kluby nyní mají možnost požádat o výjimku, aby mohly získat náhradu, přestože již přestupové období skončilo. Bod 124.3 soutěžního řádu říká, že se musí prokázat, že jde o zranění, které si vyžádá minimálně pětiměsíční klid a došlo k němu až po konci přestupového okna, posila navíc musí mít registraci ve Španělsku, nepřipadá tedy v úvahu nákup ze zahraničí.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace