Pro Koného možná skončila sezóna i angažmá v Seville

Arouna Koné (© marca.es)

Levante dnes na svých internetových stránkách informovalo, že Arouna Koné kvůli nakopnutému prstu na levé noze zmešká jeden až dva týdny.

To pro útočníka z Pobřeží slonoviny, kterého koupila v roce 2007 Sevilla za 12 milionů eur z PSV Eindhoven, zřejmě bude znamenat předčasný konec sezóny, neboť aktuální ročník Primera División má na programu už pouze tři kola, jedno z nich vložené během zítřka a středy.

Koného gólový účet napříč všemi soutěžemi se letos zastavil na čísle sedmnáct. Pokud by 28letý útočník přidal ještě jednu branku, automaticky by se mu prodloužila smlouva v Seville, odkud je na Ciutat de Valencia na hostování. V opačném případě se 30. června stane volným hráčem.

Levante by rádo získalo podepsalo na trvalý přestup, ani samotný fotbalista nemá zájem o návrat do Andalusie. Pokud by už do zbývajících zápasů sezóny nezasáhl, mohl by jej valencijský celek získat zdarma.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace