Prodej Falcaa by nás zbavil ekonomických problémů, přiznává Gil Marín

Radamel Falcao (© marca.es)

Jaká je budoucnost Radamela Falcaa? Leccos naznačil Miguel Ángel Gil Marín.

"Pokud bychom za něj dostali 60 milionů eur, znamenalo by to, že by nás Falcaův prodej zbavil prakticky všech ekonomických problémů," uvedl Gil Marín. Fanoušky klubu, kteří se obávají, že El Tigre by mohl odejít už v lednu, však generální ředitel Los Colchoneros uklidnil: "Letošní sezónu určitě dohraje v Atléticu Madrid. On i všichni hráči, které si bude chtít trenér nechat." 

Gil Marín přiznává, že udržet krok s nejlepšími znamená pro Atlético vyvinout velké úsilí: "Děláme nemožné, abychom dosáhli zázraku. Bojujeme v Evropě s více než padesáti kluby, jejichž příjmy jsou vyšší. Musíme riskovat a zkoušet nemožné, abychom měli takový kádr, jaký si přejí fanoušci. Je těžké v tom vytrvat."

Atlético Madrid prožívá skvělý vstup do sezóny. V evropských pohárech táhne rekordní šňůru 15 výher v řadě, v domácí soutěži je pak bodově nastejno s vedoucí Barcelonou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace