Prohra, remíza, výhra. Španělské týmy nepřesvědčily

Elias (© marca.es)

Španělské týmy odehrály první zápasy závěrečného předkola Evropské ligy s rozdílnými výsledky.

Sevilla neodehrála špatný zápas na stadionu Hannoveru, domácí však přesto byli vítězství o něco blíže, což se odrazilo i na skóre. Dva góly Schlaudraffa a jeden Kanoutého určily, že o postupu se bude rozhodovat až v odvetě na Pizjuánovi.

Nešťastný večer zažili fanoušci Athleticu na San Mamés. Remíza 0-0 s Trabzonsporem je zklamáním po každém směru, zvláště když Turci hráli téměř celé utkání v oslabení kvůli vyloučení Yılmaze. Lvi byl pánem zápasu a drtivá většina šancí patřila jim, bohužel se koncovka ukázala jako slabina.

Jediným, kdo dokázal zvítězit a udělat tak velký krok do základní skupiny soutěže, bylo Atlético. Také Los Colchoneros měli problémy v koncovce, což vyřešil až v poslední půlhodině dvakrát Elias po pasech Adriána. To vše v době, kdy měli Madriďané na hřišti o jednoho hráče navíc po vyloučení Joãoa Paula.

Odvety se hrají za týden, zatímco Atlético si může dovolit i prohrát, Athletic potřebuje zvítězit nebo gólově remizovat a Sevilla musí uspět naplno.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace